Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1984 In Major League Baseball

Test your Major League Baseball (MLB) knowledge.
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Don Mattingly lead the American League in hitting. What was his batting average this season?

A. .306
B. .311
C. .326
D. .343

2) Tony Gwynn lead the National League in hitting. What was his batting average this season?

A. .312
B. .322
C. .335
D. .351

3) Tony Armas lead the American League in home runs. How many did he hit this season?

A. 11
B. 43
C. 35
D. 39

4) Dale Murphy and Mike Schmidt lead the National League in home runs. How many did they hit this season?

A. 27
B. 40
C. 35
D. 36

5) Tony Armas was the American League RBI leader? How many did he have this season?

A. 52
B. 72
C. 112
D. 123

6) Gary Carter and Mike Schmidt lead the National League in RBI’s home runs. How many did they hit this season?

A. 52
B. 72
C. 102
D. 122

7) Joaquín Andújar lead the National League in wins. How many wins did he pitch this season?

A. 30
B. 59
C. 20
D. 15

8) Mike Boddicker lead the American League in wins. How many did he pitch this season?

A. 31
B. 20
C. 52
D. 15

9) Dwight Gooden lead the National League in strikeouts.  How many did he pitch this season?

A. 60
B. 276
C. 385
D. 52

10) The 1984 World Series began on October 9 and ended on October 14, 1984.  The American League champion played against the National League champion San Diego Padres, with the winning the series four games to one.  Who won the series?

A. Detroit Tigers
B. New York Metropolitans
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angels

 


1984 In Major League Baseball
[
Answers]

1) D. 2) D. 3) B. 4) D. 5) C. 6) C. 7) C. 8) B. 9) B. 10) A.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you