Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1884 In Major League Baseball

Test your Major League Baseball (MLB) knowledge.
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Dave Orr lead the American Association in hitting. What was his batting average?

A. .306
B. .311
C. .326
D. .354

2) Mike “King” Kelly lead the National League in hitting. What was his batting average?

A. .312
B. .322
C. .335
D. .354


3) John Reilly lead the American Association in home runs. How many did he hit this season?

A. 11
B. 40
C. 35
D. 39

4) Ned Williamson lead the National League in home runs. How many did he hit this season?

A. 27
B. 40
C. 35
D. 36

5) Dave Orr was the American Association League RBI leader?

A. 52
B. 72
C. 112
D. 122

6) Cap Anson was the National League RBI leader?

A. 52
B. 72
C. 102
D. 122

7) Charles Radbourn lead the National League in wins. How many wins did he pitch this season?

A. 30
B. 59
C. 20
D. 15

8) Guy Hecker lead the American Association in wins. How many did he pitch this season?

A. 31
B. 22
C. 52
D. 15

9) Charles Radbourn lead the National League in strikeouts. How many did he pitch this season?

A. 60
B. 441
C. 385
D. 52

10) The 1884 World Series was a post-season championship series between the National League and the American Association at the Polo Grounds in New York City. It was the first such series to be referred to as the "World's Series".  Who won the series?

A. Providence Grays
B. New York Metropolitans
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angels


1884 In Major League Baseball
[
Answers]

1) D.  2) D.  3) A.  4) A.  5) C.  6) C.  7) B.  8) C.  9) B.  10) A.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you