Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1969 In Major League Baseball

Test your Major League Baseball (MLB) knowledge.
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Rod Carew lead the Americas League in hitting. What was his batting average?

A. .306
B. .311
C. .326
D. .332

2) Pete Rose lead the National League in hitting. What was his batting average?

A. .312
B. .322
C. .335
D. .348

3) Harmon Killebrew lead the Americas League in home runs. How many did he hit this season?

A. 49
B. 40
C. 35
D. 39

4) Willie McCovey lead the National League in home runs. How many did he hit this season?

A. 45
B. 40
C. 35
D. 36

5) Who was the 1969 American League Most Valuable Player?

A. Mickey Mantle
B. Roger Maris
C. Harmon Killebrew
D. Frank Robinson

6) Who was the 1969 National League Rookie of the Year?

A. Tom Seaver
B. Ron Myers
C. Ted Sizemore
D. Bobby Wine

7) Tom Seaver lead the National League in wins. How many wins did he pitch this season?

A. 30
B. 25
C. 20
D. 15

8) Denny McLain lead the American League in wins. How many did he pitch this season?

A. 31
B. 22
C. 24
D. 15

9) Lou Brock lead the National League in stolen bases. How many did he steal this season?

A. 60
B. 53
C. 30
D. 52

10) The 1969 World Series, the Baltimore Orioles lost won four games to one. Who did the Baltimore Orioles lose too?

A. New York Mets
B. Boston Red Sox
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angels


1969 In Major League Baseball
[
Answers]

1) D.  2) D.  3) A.  4) A.  5) C.  6) C.  7) B.  8) C.  9) B.  10) A.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you