Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1967 In Major League Baseball

Test your Major League Baseball (MLB) knowledge.
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Carl Yastrzemski lead the Americas League in hitting.  What was his batting average?

A. .306
B. .311
C. .326
D. .331

2) Roberto Clemente lead the National League in hitting. What was his batting average?

A. .312
B. .322
C. .332
D. .357

3) Harmon Killebrew and Carl Yastrzemski tied for the lead in Americas League home runs. How many did they each hit this season?

A. 44
B. 40
C. 35
D. 39

4) Hank Aaron lead the National League in home runs. How many did he hit this season?

A. 45
B. 40
C. 35
D. 39

5) Who was the 1967 American League Most Valuable Player?

A. Mickey Mantle
B. Roger Maris
C. Carl Yastrzemski
D. Frank Robinson

6) Who was the 1967 National League Rookie of the Year?

A. Tom Seaver
B. Ron Myers
C. Pete Peters
D. Bobby Wine

7) Mike McCormick lead the National League in wins. How many wins did he pitch this season?

A. 30
B. 22
C. 20
D. 15

8) Jim Lonborg and Earl Wilson tied the lead the American League in wins. How many did they pitch this season?

A. 30
B. 22
C. 24
D. 15

9) Lou Brock lead the National League in stolen bases. How many did he steal this season?

A. 60
B. 25
C. 30
D. 52

10) The 1967 World Series, the St. Louis Cardinals won four games to three. Who did the St. Louis Cardinals beat?

A. Los Angeles Dodgers
B. Boston Red Sox
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angels


1967 In Major League Baseball
[
Answers]

1) C.  2) D.  3) A.  4) D.  5) C.  6) A.  7) B.  8) B.  9) D.  10) B.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you