Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1966 In Major League Baseball

Test your Major League Baseball (MLB) knowledge.
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Frank Robinson lead the Americas League in hitting.  What was his batting average?

A. .306
B. .311
C. .316
D. .331

2) Matty Alou lead the National League in hitting.  What was his batting average?

A. .312
B. .322
C. .332
D. .342

3) Frank Robinson lead the Americas League in home runs. How many did he hit this season?

A. 49
B. 40
C. 35
D. 39

4) Hank Aaron lead the National League in home runs. How many did he hit this season?

A. 45
B. 40
C. 35
D. 44

5) Who was the 1966 American League Most Valuable Player?

A. Mickey Mantle
B. Roger Maris
C. Elston Howard
D. Frank Robinson

6) Who was the 1966 National League Rookie of the Year?

A. Tommy Helms
B. Ron Myers
C. Pete Peters
D. Bobby Wine

7) Sandy Koufax lead the National League in wins. How many did pitch this season?

A. 30
B. 27
C. 20
D. 15

8) Jim Kaat lead the American League in wins. How many did he pitch this season?

A. 30
B. 25
C. 24
D. 15

9) Lou Brock lead the National League in stolen bases. How many did he steal this season?

A. 60
B. 25
C. 30
D. 74

10) The Baltimore Orioles won the 1966 World Series in four straight wins?  Who did the Baltimore Orioles beat?

A. Los Angeles Dodgers
B. Boston Red Sox
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angels


1966 In Major League Baseball
[
Answers]

1) C.  2) B.  3) A.  4) D.  5) C.  6) A.  7) B.  8) C.  9) D. 10) A.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you