Welcome to FANatical About Baseball
Custom Search
World Series Trivia | Baseball Sportscasters | Favorite Teams

Home >> FUN Trivia Quizzes >> Sports >> Baseball >> The Year In MLB

Browse Trivia Quizzes

...Am I

American Civics

Baseball

Business

Classic Cartoons

Greatest Hits

Food and Drink

Holiday

Movie

Music

National Parks

Old West

Rock and Roll

Sports

Stars, Movie & TV

TV Shows

Ultimate Place Names

US Geography

US History

US Military History

US States History Made Easy

Vehicles (Cars & Motorcycles)

Western Films

Western Stars

Westerns TV

What's My Place Name?

Where Are Famous People Buried?

Year In Music

Year In Westerns

 

1963 In Major League Baseball

Test your baseball knowledge of 1963 In Major League Baseball
Get up to bat in this Alan's FANatical Baseball Trivia quiz. 
"Check Your Answers" at the end of the quiz.Trivia powered by ABE

1) Carl Yastrzemski lead the Americas League in hitting. What was his batting average?

A. .301
B. .311
C. .321
D. .331

2) Tommy Davis lead the National League in hitting. What was his batting average?

A. .316
B. .326
C. .336
D. .346

3) Harmon Killebrew lead the Americas League in home runs. How many did he hit this season?

A. 45
B. 40
C. 35
D. 33

4) Hank Aaron and Willie McCovye tied for the lead in National League in home runs. How many did each hit this season?

A. 45
B. 40
C. 35
D. 44

5) Who was the 1963 American League Most Valuable Player?

A. Mickey Mantle
B. Roger Maris
C. Elston Howard
D. Gary Peters

6) Who was the 1963 National League Rookie of the Year?

A. Pete Rose
B. Ron Myers
C. Pete Peters
D. Bobby Wine

7) Sandy Koufax and Juan Marichal tied for the lead in National League in wins. How many did each pitch this season?

A. 30
B. 25
C. 20
D. 15

8) Whitey Ford lead the American League in wins. How many did he pitch this season?

A. 30
B. 25
C. 24
D. 15

9) Luis Aparico and Maury Wills tied the lead MLB in stolen bases. How many did each steal this season?

A. 60
B. 25
C. 30
D. 40

10) The Los Angeles Dodgers won the 1963 World Series in four straight wins? Who did the Dodgers beat?

A. New York Yankees
B. Boston Red Sox
C. Chicago White Sox
D. Los Angeles Angles


1963 In Major League Baseball
[
Answers]

1) C.  2) B.  3) A.  4) D.  5) C.  6) A.  7) B.  8) C.  9) D. 10) A.

More Baseball Trivia

 
 


Powered by ... All text is available under the terms of the GNU Free Documentation License.
E-mail | AlansKitchen Privacy Policy | Thank you